Edició 2022

Mollet qualifica de «gran èxit» la primera Festa de la Infància de la ciutat

La festivitat tornarà a celebrar-se l’any vinent amb la participació d’entitats locals

Mollet qualifica de «gran èxit» la primera Festa de la Infància de la ciutat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La primera edició de la Festa de la Infància de Mollet (Vallès Oriental) ha sigut «un gran èxit», segons ha compartit el consistori aquest dilluns.

Coincidint amb el dia mundial dels drets dels nens (20 de novembre), la ciutat vallesana ha omplert els seus carrers amb tallers educatius, contacontes, espectacles infantils de música i de teatre, entre altres activitats.

Per a la regidora d’Infància, Núria Muñoz Herrera, «aquesta Festa de la Infància ha nascut amb vocació de continuïtat i es tornarà a celebrar l’any vinent amb la participació de les entitats de la ciutat».

«Estem molt contents del gran èxit de participació fet que ens anima a continuar treballant i avançant en les polítiques d’infància per conscienciar i promoure que la nostra ciutat té aquest compromís amb els drets dels nens, creant espais per disfrutar en família», ha afegit Muñoz.

Notícies relacionades

Aquesta acció s’emmarca dins del Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA) aprovat per unanimitat el mes d’octubre passat i que té per objectiu vetllar pels drets i les oportunitats de la població molletana de 0 a 18 anys coordinant, promovent i impulsant polítiques d’atenció a aquest col·lectiu.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet