Biodiversitat

Mollet impulsa una iniciativa perquè la ciutat arribi a tenir 1.700 arbres

El projecte, amb una previsió de tres anys, és una col·laboració publicoprivada

Mollet impulsa una iniciativa perquè la ciutat arribi a tenir 1.700 arbres
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet (el Vallès Oriental) ha arribat a un acord amb l’empresa Productos Aditivos per impulsar un projecte amb una previsió de tres anysque incrementarà el nombre d’arbres i arbustos a la ciutat en una mica més de 1.700 unitats.

La iniciativa, emmarcada dins dels projectes de voluntariat i apadrinament d’arbres de Mollet, aconseguirà millorar el confort tèrmic, la captura de contaminants i contribuirà a la reducció acústica de la zona de plantació, que principalment serà als voltants de la pista d’atletisme i el Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo.

Segons ha compartit el consistori, quan hagin passat els tres anys de projecte s’hauran plantat més de 1.700 arbres i arbustos en un recorregut de 1.000 metres de longitud.

Col·laboració publicoprivada

En aquesta col·laboració entre el sector públic i el privat, l’Ajuntament de Mollet facilitarà l’espai, la logística i l’obertura dels forats de plantació. Posteriorment, assumirà el manteniment dels arbres i el reg fins que estiguin totalment arrelats.

Serà Productos Aditivos qui s’encarregui de la plantació i subministrament mitjançant el seu acord amb l’ONG Árboles para siempre.

Notícies relacionades

Els projectes de renaturalització i increment de la biodiversitat de Mollet, apunta el consistori, busquen «contribuir a revertir els efectes del canvi climàtic i a millorar la qualitat de l’aire de la ciutat».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet