Política

Mollet aprova un nou paquet de mesures per ajudar les famílies i comerços a fer front a la inflació

En el que va del 2022 s’han atorgat des del consistori 2,6 milions d’euros en bonificacions, i s’han superat les realitzades el 2021

Mollet aprova un nou paquet de mesures per ajudar les famílies i comerços a fer front a la inflació

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental) ha presentat un nou paquet de mesures per ajudar les famílies i els comerços locals per afrontar la inflació, les dues línies principals en què s’ha dividit la iniciativa.

De la primera línia destaquen la contenció fiscal, que suposarà la congelació generalitzada d’impostos, taxes i preus públics municipals; la consolidació i ampliació de bonificacions i tarifes socials per renda; i l’ampliació del 50% de la partida pressupostària destinada a pobresa energètica, entre d’altres.

Del segon apartat, dirigit al comerç, ressalta la creació d’una nova línia d’ajudes econòmiques perquè els establiments s’adaptin al tancament automàtic i al Decret Energètic del Govern; la nova línia de recursos econòmics per poder realitzar un màxim de 100 auditories energètiques, i l’ampliació del servei que ofereix l’Oficina de Rehabilitació Energètica Municipal.

Amb tot, l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio, ha destacat que aquest és «un paquet de mesures noves que se sumen als incentius, ajudes i bonificacions dels quals ja disposa el consistori». I és que en el que va del 2022 s’han atorgat des del consistori 2,6 milions d’euros en bonificacions, i s’han superat les realitzades el 2021.

Notícies relacionades

El document íntegre del paquet de mesures es pot consultar a la web de l’ajuntament.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet