Bàsquet

El Club Bàsquet Mollet i el Baxi Manresa compartiran el jugador gambià Musa Sagnia

El del Vallès Oriental passa a ser equip vinculat dels del Bages durant aquesta temporada

El Club Bàsquet Mollet i el Baxi Manresa compartiran el jugador gambià Musa Sagnia

Baxi Manresa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Baxi Manresa ha fet pública la seva vinculació al Club Bàsquet Mollet durant aquesta temporada. El primer efecte immediat de l’acord serà que el jugador gambià Musa Sagnia podrà alternar el seu dia a dia en el primer equip dels del Bages mentre entrena i juga amb el Mollet.

L’intercanvi, que beneficia els dos equips, permetrà que Sagnia tingui minuts de joc i aportarà un reforç de qualitat a l’equip del Vallès Oriental.

El Mollet milita actualment en la LEB Plata i se situa dalt de la taula després d’haver superat el Salou en el primer partit de lliga.

Musa Sagnia juga aquest any la seva tercera temporada en el Baxi Manresa. El jove jugador (19) de 2,01 m d’alçada ocupa la posició d’ala pivot i arriba al primer equip després d’haver passat per la categoria júnior del Manresa.

Notícies relacionades

Després de dues cessions consecutives, la primera en el Club Bàsquet Artés i la segona en el Zentro Basket Madrid, Sagnia buscarà ara l’oportunitat de guanyar-se un lloc en el primer equip mentre continua ampliant les seves estadístiques a la pista del Mollet.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Baxi Manresa