Educació

Mollet destina prop de 170.000 euros en obres de reparació i millora a les escoles

El consistori vallesà ha realitzat una quinzena d’actuacions en 14 centres escolars

Mollet destina prop de 170.000 euros en obres de reparació i millora a les escoles

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha destinat prop de 170.000 euros en obres de reparació i millora a les escoles que s’han concretat en una quinzena d’actuacions en 14 centres escolars.

Algunes de les actuacions més destacades són la instal·lació d’un tendal a l’Escola del Bosc; la renovació de persianes a l’Escola Montseny, la instal·lació de llums d’emergència a les tres escoles bressol municipals, el nou paviment a l’Aula Integral de Suport de Can Vila, l’arranjament de la tanca perimetral de l’Escola Salvat Papasseit i la instal·lació de jocs infantils en diferents escoles. Així mateix, també s’han pintat diferents zones de les escoles Col·legis Nous, Sant Vicenç i Sant Jordi.

Notícies relacionades

«Aquest estiu hem fet un esforç econòmic addicional per convicció, perquè des de l’Ajuntament intentem fer tot el que està a les nostres mans perquè els centres educatius de la ciutat comencin en les millors condicions possibles. I no podem oblidar l’important esforç que paral·lelament hem fet i estem fent per a la instal·lació dels mòduls de Can Vila», ha declarat l’alcaldessa, Mireia Dionisio.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès