Mesures contra la inflació

Mollet aprova la reducció temporal del 30% del preu de l’autobús urbà

El preu de la T-10 costarà 5,9 euros i l’abonament per a estudiants i persones grans es reduirà a 2,95 euros

Mollet aprova la reducció temporal del 30% del preu de l’autobús urbà

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha aprovat la reducció del 30% del preu de la targeta multiviatge i dels bitllets bonificats (T-Gent gran i T-Jove) de l’autobús urbà des de l’1 de setembre fins al 31 de desembre del 2022. Així, el preu T-10 Mollet costarà 5,90 euros i la T-Jove i la T-Gent gran, 2,95 euros.

La mesura, voluntària per als Ajuntaments que s’hi vulguin acollir, deriva del decret del Govern espanyol que pren mesures per respondre a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra d’Ucraïna i fer front a les situacions de vulnerabilitat social i econòmica.

Notícies relacionades

Així doncs, tots els títols adquirits a partir de l’1 de setembre caducaran el 15 de gener del 2023. A més, els títols adquirits durant el 2022 sense estrenar es podran intercanviar per títols el 2023. Si són rebaixats, s’haurà d’abonar la diferència. Si hi ha augment de tarifes, també. Així mateix, no es faran devolucions per títols utilitzats parcialment tant si és abans de l’1 de setembre del 2022 com posteriorment.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès