Sinistre

Un conductor mor atropellat a l’AP-7 a Montmeló al sortir del cotxe

Dues persones van presentar ferides lleus i van ser traslladades a l’Hospital de Mollet

Un conductor mor atropellat a l’AP-7 a Montmeló al sortir del cotxe

ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE

El conductor d’un turisme va morir dissabte a la tarda a l’autopista AP-7 al seu pas pel municipi de Montmeló (Vallès Oriental) al ser atropellat per un camió quan ha sortit del vehicle.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’accident ha passat cap a les 17.15 h al punt quilomètric 136 de l’AP-7, a Montmeló.

Per causes que es desconeixen i que encara s’investiguen, el conductor del turisme que s’havia aturat a la cuneta ha sortit del vehicle i ha sigut atropellat mortalment per un camió.

A banda de la víctima mortal, dues persones més –l’acompanyant del turisme i el conductor del camió– van presentar ferides lleus i van ser traslladades a l’Hospital de Mollet.

Els Mossos d’Esquadra, que van rebre l’avís a les 17.14 h, van activar quatre patrulles, a què es van unir tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

La calçada va quedar totalment tallada en sentit sud fins a les 18.10 h, que és quan se’n van poder reobrir dos carrils, tot i que l’accident va provocar 7,5 quilòmetres de retencions des de Granollers.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès