Mollet inicia les obres d’instal·lació dels mòduls provisionals a l’escola Can Vila

Mollet inicia les obres d’instal·lació dels mòduls provisionals a l’escola Can Vila

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) iniciarà aquest divendres les obres d’instal·lació dels dos mòduls a l’Escola d’Educació Especial Can Vila, que tindran una durada aproximada de set setmanes, amb la vista posada en el curs escolar vinent.

Es tracta d’una mesura provisional, amb un cost de 617.934,84 euros i que assumirà el consistori després de les desavinences amb el Departament d’Educació, que proposava que els 70 alumnes del centre reprenguessin l’activitat lectiva en un altre centre escolar.

L’ajuntament i la direcció de l’escola s’han reunit aquesta setmana amb l’AMPA per explicar totes les actuacions que s’han portat a terme fins al moment i poder començar les obres amb la màxima celeritat possible. Fins al dia d’avui, les actuacions portades a terme han consistit en l’elaboració del projecte executiu (projecte d’implantació dels mòduls, definició de l’obra civil i les connexions necessàries de serveis), l’estudi topogràfic per al mesurament del terreny i l’estudi geotècnic per analitzar la qualitat del terra.

També s’ha procedit a la recerca de l’empresa constructora que pogués fer l’obra civil i l’empresa subministradora de mòduls, mitjançant l’activació de tot el procediment de declaració d’emergència prevista a la llei de contractes.

Notícies relacionades

S’ha de recordar que l’Escola d’Educació Especial Can Vila presentava danys estructurals en dos dels edificis del complex escolar que no garantien el compliment de les mesures de seguretat dels presents, segons va constatar un informe tècnic que van elaborar conjuntament l’ajuntament i el Departament d’Educació.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès