Morta en el vol 9525

Mollet dedica un espai a la veïna víctima de l’accident de Germanwings

L’ajuntament ret homenatge a Marta López, que estava molt implicada amb l’associacionisme de la ciutat, posant el seu nom al nou espai d’entitats

Mollet dedica un espai a la veïna víctima de l’accident de Germanwings

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
EFE

Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha estrenat el nou Espai d’Entitats Marta López Izquierdo, en memòria de la veïna de la localitat que va morir en l’accident del vol de Germanwings del 2015.

La família de Marta López i l’ajuntament van decidir dedicar un espai amb el seu nom com a homenatge a una persona que estava molt implicada en l’associacionisme de la ciutat.

El nou Espai d’Entitats, situat a l’avinguda Jaume I, té 200 metres quadrats i disposa de sis despatxos i una sala de reunions, que seran destinats a entitats de Mollet.

L’alcaldessa de la ciutat, Mireia Dionisio, ha destacat que «aquest és un acte de ciutat, tot i que és un dia agredolç», i ha afegit que «estem molt agraïts a la família per l’aportació a la ciutat, que ens ajudarà que no s’oblidi el que va passar i, alhora, mantindrà viu el record de la Marta».

Notícies relacionades

El vol 9525 de Germanwings va sortir el 24 de març del 2015 de l’aeroport del Prat amb destí a Düsserdolf, però el copilot de la nau la va estavellar als Alps francesos, cosa que va causar la mort de 149 persones.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès