Concerts

Ana Guerra, Ladilla Rusa i La Pegatina actuaran al ‘Mollet Music Week’

La primera edició del festival, que serà gratuït, se celebrarà entre el 20 i el 22 de juliol al parc de Ca l’Estrada

Ana Guerra, Ladilla Rusa i La Pegatina actuaran al ‘Mollet Music Week’

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
EFE

Ana Guerra, La Pegatina i Ladilla Rusa actuessin entre els dies 20 i 22 de juliol al primer festival ‘Mollet Music Week’ (MMW) en una iniciativa impulsada des de l’ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental).

El consistori vallesà ha anunciat que el festival serà gratuït i es desenvoluparà al parc de Ca l’Estrada durant aquells tres dies a partir de les 23.00 hores.

La Pegatina obrirà el festival el dimecres 20 de juliol; el dia 21 serà el torn de Ladilla Rusa i Ana Guerra tancarà el trident de concerts, el dia 22.

El festival MMW neix de la voluntat de fomentar l’activitat cultural i d’oci del col·lectiu més jove de la ciutat.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, ha deixat clar que es tracta d’una proposta que el consistori presenta «amb molta il·lusió i que estem convençuts que tindrà una gran acollida entre la nostra joventut, ja que és un festival pensat per a ells amb grups o solistes de primera categoria».

Notícies relacionades

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha assenyalat que «amb el Mollet Music Week volem impulsar la imatge de ciutat compromesa amb la joventut, la cultura i l’oci responsable i de qualitat».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès