Amb inscripció prèvia

Tornen els cursos i tallers gratuïts de l’Estiu Jove de Mollet del Vallès

  • També s’han programat tornejos esportius de futbol sala, bàsquet i voleibol

  • Totes les activitats són gratuïtes i es faran en horaris de matí i de tarda

Tornen els cursos i tallers gratuïts de l’Estiu Jove de Mollet del Vallès

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) presenta un any més l’Estiu Jove, una sèrie de cursos, activitats i tallers dirigits a joves i adolescents d’entre 12 i 30 anys de la ciutat que es portaran a terme entre el 28 de juny i el 25 de juliol.

Tots els cursos, activitats i tallers són gratuïts i es realitzaran en horaris de matí i de tarda. Aquest any hi ha previstos tallers: d’edició de vídeo, tècniques vocals i escriptura de rap, de cal·listènia, de danses urbanes, d’il·lustració, de cuina d’estiu, de personalització de roba i producció musical de rap, drill, trap i altres gèneres urbans.

També s’han programat tornejos esportius de futbol sala, bàsquet i voleibol per jugar amb amics o amigues formant un equip o per jugar contra altres joves de la ciutat «que volen passar-s’ho bé practicant l’esport que els agrada», diuen des de l’Ajuntament.

Així, des del consistori recorden que per poder participar és necessari inscriure-s’hi durant el mes de juny. Per fer les inscripcions i per obtenir informació detallada sobre les activitats es pot accedir a través de la web.

Notícies relacionades

El regidor de Joventut de Mollet, Juan Torrecilla, destaca que «després de l’èxit de l’any passat, torna l’Estiu Jove com un espai d’oci, formació i diversió per als joves molletencs».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet