Medi ambient

Mollet recull prop de 4 tones de residus en el marc de la campanya ‘Let’s clean up Europe’

  • La iniciativa va comptar amb la participació de més de 350 persones entre ciutadania, entitats i centres educatius de la ciutat

Mollet recull prop de 4 tones de residus en el marc de la campanya ‘Let’s clean up Europe’

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) es va adherir a la campanya internacional de neteja ‘Let’s clean up Europe’. Aquest any aquesta acció es va portar a terme entre el 5 i el 19 de maig i, només al municipi vallesà, es van recollir unes 4 tones de residus.

Aquestes actuacions es van fer principalment al parc dels Pinetons i a l’espai natural de Gallecs. Hi va participar l’alumnat dels centres educatius, així com usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitari (SRC) de la Fundació Sanitària de Mollet (FSM). A més, una de les jornades va ser oberta a la ciutadania i es va centrar en la neteja de l’espai que hi ha darrere el punt net, on es van recollir més de 3.000 quilos de rebutjos.

Així, ‘Let’s clean up Europe’ va comptar amb la participació de més de 350 persones entre ciutadania, entitats i centres educatius de Mollet. De fet, les sortides a espais verds de la ciutat amb l’objectiu de recollir residus va ser una de les propostes del Consell Municipal dels Infants d’aquest any.

Notícies relacionades

El regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, va expressar que la participació de Mollet en aquesta campanya «és una mostra més del compromís de la nostra ciutat amb el medi ambient».

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO