En el pitjor moment de la covid

Mollet reconeix els col·laboradors de la seva ràdio local pel treball realitzat durant el confinament

  • Són 24 programes que, en els mesos més durs de la covid-19, van continuar fent ràdio des de casa seva amb l’ajuda dels serveis tècnics de l’emissora

Mollet reconeix els col·laboradors de la seva ràdio local pel treball realitzat durant el confinament

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha reconegut la tasca dels col·laboradors de Ràdio Mollet pel seu treball durant la temporada 2020-2021. En total són 24 programes que, en els mesos més durs de la pandèmia de la covid-19, van continuar fent ràdio des de casa seva amb l’ajuda dels serveis tècnics de l’emissora.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha entregat una ‘Dona d’aigua’ personalitzada a cada un dels programes de l’emissora pel seu treball durant la temporada 2020-2021. Aquests premis s’havien d’entregar l’any passat, coincidint amb el 40è aniversari de Ràdio Mollet, però no es va poder fer a causa de les restriccions i es va ajornar fins que la situació sanitària ho permetés.

Monràs ha volgut agrair públicament «l’esforç desinteressat que han fet els col·laboradors i les col·laboradores de l’emissora emetent els seus programes des de casa».

Notícies relacionades

Els programes reconeguts són: ‘Así es Andalucía, ‘Barreres fora!’, ‘Cómplices’, ‘Con buena onda’, ‘Cinesótano’, ‘El cafè de la Queta’, ‘El Radar’, ‘Galiza no Vallès’, ‘La nostra gent gran’, ‘La cuina de Mollet’, ‘Lazos latinos’, ‘L’edat del pavo’, ‘Mollet sardanista’, ‘Núvol de fum’, ‘Ochentopía’, ‘Pals i botes’, ‘Parlem de cuina’, ‘Posa’t les piles’, ‘Tastets de llengua’, ‘The cavern club’, ‘Todorunners’, ‘Ventana al sur’ i ‘Viatjants’.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO