Podran seguir-se en ‘streaming’

Mollet dialoga sobre el paper de les ciutats davant els nous reptes mundials

  • El cicle de conferències, sota el títol ‘Diàlegs per a la transformació de les ciutats’, s’inicia el dilluns 17 de gener a les 19 hores

  • Els ponents seran l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu

Mollet dialoga sobre el paper de les ciutats davant els nous reptes mundials

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha preparat un cicle de conferències per reflexionar sobre el paper de les ciutats en el futur davant la necessitat d’abordar nous reptes socials i econòmics. Des del consistori expliquen que aquesta «serà una oportunitat valuosa per analitzar, des de Mollet, d’on venim i cap a on anem, generar debat sobre quin paper juguen les ciutats en la recuperació econòmica i compartir experiències positives sota un paradigma més inclusiu, més social i més sostenible».

El cicle de conferències, sota el títol ‘Diàlegs per a la transformació de les ciutats’, s’inicia el dilluns 17 de gener a les 19 hores. Els ponents seran l’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, i l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

Les següents quatre sessions, entre gener i març, tractaran sobre ‘ciutats democràtiques i governs transparents’, ‘cap a la recuperació econòmica en temps de pandèmia’, ‘l’agenda social per a una recuperació justa i inclusiva’ i l’última porta per títol ‘mobilitat sostenible, espai urbà i salut’.

Notícies relacionades

Totes les jornades comptaran amb la participació de persones expertes amb perfils diferents, amb l’objectiu d’aconseguir un diàleg obert amb experiències d’èxit que pugui concloure amb propostes concretes. Així, les sessions podran seguir-se en streaming a través del canal de Youtube de l’ajuntament.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO