Ocupació

L’atur es redueix a Mollet del Vallès per vuitè mes consecutiu

  • El nombre de persones aturades és de 2.893 i la taxa d’atur se situa en l’11,22%

Barcelona 12 11 2020  Cola delante de la OTG Oficina de Treball de la Generalitat del Carrer Sepulveda para tramitar el paro o sepe  FOTO de FERRAN NADEU

Barcelona 12 11 2020 Cola delante de la OTG Oficina de Treball de la Generalitat del Carrer Sepulveda para tramitar el paro o sepe FOTO de FERRAN NADEU / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mes de novembre passat, l’atur es va reduir a Mollet del Vallès (Vallès Oriental) en 71 persones, cosa que comporta que l’atur baixi a la ciutat per vuitè mes consecutiu. En aquests moments, el nombre de persones aturades és de 2.893 i la taxa d’atur se situa en l’11,22%.

Segons les últimes dades relatives al mes de novembre, el nombre de persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball de Mollet com a demandants de feina s’ha reduït en 71, cosa que comporta un -2,40% respecte al mes anterior.

Amb referència a la variació interanual, de novembre de l’any passat a aquest, l’atur ha disminuït a Mollet en 742 persones, cosa que representa un descens del 20,41%.

Notícies relacionades

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha expressat la seva «satisfacció» per unes dades «realment bones», sobretot, tenint en compte la situació «especialment complicada que estan passant moltes famílies de Mollet a causa dels efectes laborals i econòmics que també ha provocat i encara provoca la pandèmia».

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO