Homenatge

Mollet acull una ofrena floral a Rosalía de Castro

L’acte s’ha celebrat per commemorar l’agermanament de Mollet i la localitat gallega de Padrón, on va morir l’escriptora

Mollet acull una ofrena floral a Rosalía de Castro

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El bust a Rosalía de Castro de la plaça Padrón de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) va ser l’escenari de l’ofrena floral a l’escriptora gallega realitzada dissabte passat la per commemorar l’agermanament de Mollet i la localitat gallega de Padrón, on va residir i va morir l’autora.

L’ofrena ha coincidit amb una sèrie d’activitats organitzades per Irmandade A Nosa Galiza de Mollet en el marc del 30 aniversari de la Federació d’Entitats Culturals Gallegues a Catalunya (Fegalcat).

El simbòlic acte tingut lloc en la setmana del 136 aniversari de la mort de l’escriptora i hi ha participat l’alcalde de Mollet del Vallés, Josep Monràs; i la regidora de Cultura, Mercedes Pérez; així com el secretari general de Política Lingüística de la Xunta, Valentín García, i l’assessor d’immigració de la Diputació d’Ourense, Manuel Carrete.

Activitats paral·leles

Notícies relacionades

Posteriorment, a la seu d’Irmandade A Nosa Galiza de Mollet, es va inaugurar l’exposició Camí de Santiago amb quadros de l’artista Maite Vázquez. El dia anterior, divendres, la mateixa seu va acollir la conferència de les lletres gallegues sobre Xeneración Nós a Ourense a càrrec de Manuel Carrete.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO