MVP de la Copa

L’Ajuntament de Mollet rep la local Alexia Putellas, guanyadora del triplet amb el Barça

Es va obsequiar la futbolista blaugrana amb una litografia de Joan Abelló anomenada ‘Flors’

L’Ajuntament de Mollet rep la local Alexia Putellas, guanyadora del triplet amb el Barça

Ayuntamiento de Mollet

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) va oferir aquest dijous 17 de juny una recepció de reconeixement a la futbolista local Alexia Putellas, que aquest any ha completat una temporada històrica amb el F.C. Barcelona, equip amb el qual ha guanyat el triplet: Copa, Lliga i Champions.

A l’acte, que va tenir un caràcter «més íntim» del que hauria sigut habitual a causa del compliment de les mesures per la Covid-19, van assistir representants de la Corporació municipal, encapçalada per l’alcalde Josep Monràs, i familiars de la futbolista, així com una representació de tots els clubs de futbol de Mollet i de la Penya Barcelonista.

Durant la recepció, Putellas explicava l’anècdota de «quan sovint em truca la meva àvia i em diu que per la tele estan parlant de l’Alexia de Mollet i no s’enfada perquè no diguin els meus cognoms». «El més important és no oblidar d’on ets i on vas començar. Aquí sempre m’han tractat molt bé i sempre que pugui faré el millor per a la ciutat i la seva gent. Com sempre li dic a l’alcalde, és un orgull ser de Mollet», va asseverar Putellas.

Per part seva, l’alcalde Josep Monràs, va voler felicitar la futbolista blaugrana per «una temporada històrica» i agrair-li que continuï «fent bandera de la nostra ciutat i els valors que defensem, sent un referent per a totes les nenes i els nens de Mollet que practiquen no només el futbol, sinó l’esport en general».

Obsequi institucional

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, en nom de l’Ajuntament i la ciutat, i en reconeixement a la seva trajectòria, va obsequiar la futbolista amb una litografia de Joan Abelló anomenada Flors.

Aquesta temporada, Alexia Putellas, com a integrant del F.C. Barcelona, ha sigut campiona de la Lliga, la Copa de la Reina i, per primera vegada a la història del futbol espanyol, campiona de la Women’s Champions League, al marge de rebre la més alta distinció que s’atorga a l’esport espanyol com és la Placa d’Or de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu.

Notícies relacionades

Individualment, la gran temporada de Putellas ha culminat amb el fet de ser nomenada MVP de la final de la Copa de la Reina i convertir-se en la centrecampista més golejadora, tant a Espanya com a Europa.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO