Connexió gratuïta

Mollet del Vallès culmina el desplegament de la xarxa WiFi4EU

  • La ciutat ja disposa dels onze nous punts de connexió wifi, distribuïts en vuit espais públics

  • La iniciativa promou el lliure accés dels ciutadans a la connectivitat wifi en espais públics i està subvencionada per la Comissió Europea

Mollet del Vallès culmina el desplegament de la xarxa WiFi4EU
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha culminat el desplegament de la xarxa WiFi4EU, present en la majoria dels espais públics de la ciutat, una actuació subvencionada per la Unió Europea. «Els nous punts de connexió permeten millorar la qualitat i la potència de la xarxa», assenyalen des del consistori.

Després que la Comissió Europea atorgués una subvenció a l’Ajuntament en la primera convocatòria de la iniciativa europea WiFi4EU, la ciutat ja disposa dels onze nous punts de connexió wifi, ubicats en vuit espais públics.

La iniciativa WiFi4EU promou el lliure accés dels ciutadans a la connectivitat wifi en espais públics com parcs, places, i exteriors d’edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de municipis de tot Europa. En aquest sentit, aquesta actuació «ha permès millorar la qualitat i la potència de la xarxa sense fil present a pràcticament tota la ciutat», afegeixen des del consistori.

Els nous punts de connexió, que se sumen als que ja estaven disponibles als equipaments municipals, s’ubiquen a: la plaça Major (Ajuntament), el parc de Can Mula (Biblioteca Municipal), la plaça Prat de la Riba (Mercat Vell), l’exterior del centre cívic de Can Borrell, l’exterior del centre cívic de Can Pantiquet, el Mercat Municipal, el parc de les Pruneres i a l’exterior d’El Lledoner.

Connexió gratuïta

Per poder accedir al wifi, només cal ser dins de la cobertura dels onze punts de connexió, seleccionar WiFi4EU i iniciar la sessió. Així, tots els llocs on hi ha connexió estaran identificats amb un senyal. L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, afirma que «aquests vuit punts permetran a la ciutadania connectar-se a la xarxa wifi de forma senzilla i gratuïta, i es troben en zones que utilitzen molts molletans i molletanes diàriament».

Notícies relacionades

Una vegada coberta aquesta nova fase, la pretensió de l’Ajuntament és la de continuar augmentant la qualitat i la potència de la connexió wifi a tot Mollet.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO