Accident aeri

Mollet destinarà un fons social per a les víctimes de la tragèdia de Germanwings a rehabilitar un edifici municipal

  • La companyia aèria Lufthansa va atorgar un fons de 100.000 euros a cada víctima com a indemnització

  • Marta López, veïna de Mollet, va ser una de les persones que va morir en l’accident aeri, que es va produir el 2015 

Mollet destinarà un fons social per a les víctimes de la tragèdia de Germanwings a rehabilitar un edifici municipal
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i els familiars de la molletana Marta López Izquierdo, víctima de l’accident aeri que va patir un avió de Germanwings als Alps francesos el 2015, treballaran junts per rehabilitar l’edifici, situat a l’avinguda Jaume I, número 32, on actualment es troba la seu de MolletHub.

Després que la companyia aèria Lufthansa, propietària llavors de Germanwings, atorgués un fons de 100.000 euros a cada víctima a fi que aquests diners es destinessin a diferents projectes de les seves ciutats, la família es va posar en contacte amb el consistori molletà per estudiar com es podrien destinar aquests recursos «en benefici de Mollet».

Així, des de l’ajuntament han explicat que la iniciativa ha sigut valorada pel fons d’ajudes a les víctimes del sinistre de Lufthansa i que aquest «ha valorat positivament el projecte presentat per la família de la Marta i l’ajuntament».

Vinculació amb la ciutat

La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Mercè Pérez, ha relatat que, quan la família els va proposar aquesta possibilitat, «vam analitzar junts com fer-ho, i finalment, vam creure oportú destinar els diners a la rehabilitació de l’edifici», ja que «incumbeix del tot la figura de la Marta i la seva vinculació a la ciutat de Mollet». Pérez també ha explicat que s’ha previst habilitar un espai de record a l’edifici per a López i la resta de les víctimes d’aquella fatal tragèdia.

Notícies relacionades

«Ha sigut l’opció més encertada i amb la qual la Marta s’hauria sentit molt orgullosa, ja que la seva vinculació amb Mollet sempre ha tingut a veure amb projectes cívics, culturals o d’emprenedoria», ha manifestat Lourdes Bonet, amiga de la família de López.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO