Pla de ciutat

Mollet es compromet activament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides

Dels 17 ODS i de les 76 metes rellevants per a Mollet el 83% estan assolides o en procés

Mollet es compromet activament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aconseguir la reducció a la meitat de la població de Mollet amb necessitats de recolzament de Serveis Socials, portar a terme un projecte pilot per implementar una àrea de promoció econòmica en l’àmbit del comerç local, implementar el Pla de millores dels polígons de la ciutat, augmentar la renda mitjana de Mollet a través de la formació a la ciutadania, potenciar el projecte agroecològic de Gallecs i Mollet i impulsar la tarifació de la gestió de residus segons la seva generació.

Aquests són alguns dels punts que figuren dins dels vuit objectius prioritaris fixats per Mollet del Vallès en diferents sessions de treball realitzades fins ara, en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Aquest dimecres l’Ajuntament va presentar el seu full de ruta per a aconseguir i posar en pràctica els ODS de les Nacions Unides, aprovats per l’assemblea general d’aquest organisme el 2015. «Mollet forma part del món i tenim una responsabilitat que no podem ni volem eludir. El govern municipal agafa aquests vuit objectius com a propis i dedicarà tots els esforços per assolir-los», va afirmar l’alcalde Josep Monràs.

Monràs també va dir que amb aquests compromisos no s’inicia «un nou camí, sinó que seguim el que hem fet fins ara com posen de manifest els alts nivells de compliment de Mollet amb la majoria dels ODS que, de retruc, també ens permetran continuar millorant la ciutat, que no deixa de ser un espai en constant evolució, en benefici de la ciutadania».

No en va, actualment, dels 17 ODS i de les 76 metes rellevants per a Mollet el 83% estan assolides o en procés avançat d’assoliment.

Notícies relacionades

La participació ciutadana tindrà un paper molt important amb el treball per a consecució dels reptes marcats pels Objectius de Desenvolupament Sostenible a la ciutat. El Consell de Ciutat tindrà un paper motor i també s’obrirà la participació a entitats, centres educatius i ciutadania per a, així, conjuntament prioritzar les accions concretes i proposar-ne altres de noves.

 

Temes:

Especial ODS