Reconeixement

Foment atorgarà la medalla d’honor al director de GSMA, organitzador del Mobile

La patronal catalana destaca el paper de John Hoffman en el «progrés econòmic i prestigi de Barcelona i Catalunya»

Foment atorgarà la medalla d’honor al director de GSMA, organitzador del Mobile
1
Es llegeix en minuts

Foment del Treball ha decidit atorgar la Medalla d’Honor al director de GSMA, organitzadora del Mobile World Congress (MWC), John Hoffman, «per la seva important contribució al progrés econòmic i al prestigi de Barcelona i Catalunya amb el Mobile, que ha fet de la Ciutat Comtal una referència mundial. Aquesta decisió s’emmarca en els actes commemoratius dels 250 anys de l’entitat, que es continuaran celebrant en els pròxims mesos.

Amb aquesta alta distinció, la patronal catalana fa un reconeixement explícit a les personalitats i iniciatives que destaquen per la seva valuosa aportació al progrés econòmic, social i cultural. La concessió d’aquesta medalla a John Hoffman –se li entregarà durant el Mobile de l’any vinent– s’afegeix a les ja anunciades: Al Xacobeo, el president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, recollirà la distinció atorgada a la celebració de l’Any Sant Compostel·là i que es considera un cas d’èxit també des del punt de vista turístic. L’entrega del guardó se celebrarà en el Fòrum Atlàntic el 29 de setembre a La Toja.

Notícies relacionades

També ha sigut distingit amb aquest reconeixement el president de la Fundació Bancària la Caixa i de Criteria, Isidre Fainé, «per fer possible que La Caixa, –fundada per Francesc Moragas, que va ser secretari general de Foment– mantingui intactes 117 anys després els principis i valors socials que van inspirar la seva fundació. La medalla s’entregarà en la gala dels 250 anys que se celebrarà el mes de novembre amb la presència de les màximes autoritats del país.

Al seu torn, s’ha decidit atorgar també el reconeixement a l’Associació Industria Textil Cotonera (AITPA), a Susan ‘Zanny’ Minton Beddoes, editora de ‘The Economist’.