NOVETATS MOBILE WORLD CONGRESS 2018

LG amaga cinc mòbils V30 en coneguts llocs de Barcelona i repta a trobar-los

L'acció tindrà lloc durant els dies del Mobile i les pistes per localitzar-los es penjaran al Twitter oficial de la marca

lg-v30

lg-v30

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia LG participa en l'actual edició de l'MWC 2018 i, per donar a conèixer les seves novetats al públic, ha preparat una curiosa activitat que consisteix a escollir cinc llocs emblemàtics de Barcelona per amagar cinc smartphones model LG V30, el més alt de gamma de la firma. 

L'objectiu de LG és treure la tecnologia al carrer i, des de dimarts, 27 de febrer, a dijous, 1 de març, repta a trobar els cinc dispositius amagats en cinc llocs de Barcelona. 

De fet, Presumeixes de... és la campanya de llançament de LG V30, que inclou aquesta iniciativa que LG posa en marxa a Barcelona coincidint amb l'MWC .  

Els cinc LG V30 que la companyia amagarà estaran situats en cinc punts fora del tradicional circuit turístic, on els barcelonins viuen el seu dia a dia. La companyia anirà publicant pistes per facilitar la cerca d'aquests dispositius a través de les seves xarxes socials, concretament al seu Twitter oficial (@LG_ES) i al seu compte d'Instagram (@lgespaña), amb el hashtag #PresumeDeMovil. De la mateixa manera, tres influencers de Barcelona compartiran pistes als seus perfils per arribar als usuaris que disfruten de la ciutat cada dia.

Notícies relacionades

Els que els trobin hauran de pujar un post a les seves xarxes socials esmentant @LGEspana i utilitzant el hashtag de l'acció, #PresumeDeMovil, per confirmar el descobriment.

El terminal destaca per la seva pantalla OLED FullVision de 6 polzades, amb una ràtio de 18:9, en un marc que és 8 mm més curt i 3 mm més estret que el seu predecessor, i ofereix una pantalla gran en un cos petit. LG V30, recobert per un vidre temperat, ha recollit elogis pel seu disseny. El seu pes, de només 158 grams, el converteix en l'smartphone més lleuger del mercat en categoria de 6 o més polzades.