Segons la ciència

Regé Jean-Page, l’home més guapo del món

  • L’estudi revela que l’intèrpret, de 34 anys, té un rostre perfecte en un 93,65%

Regé Jean-Page, l’home més guapo del món
1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Regé Jean-Page és l’home més guapo del món, segons la ciència. L’actor que va saltar a la fama amb la sèrie de Netflix ‘Los Bridgerton’, s’ha sotmès a una sèrie d’anàlisis i investigacions científiques que han avaluat el seu rostre.

L’estudi ha revelat que l’intèrpret, de 34 anys, té una cara perfecta en un 93,65%. Per fer-ho, es va utilitzar la proporció grega Phi o número d’or, que s’ha utilitzat al llarg de la història per mesurar la simetria facial.

D’aquesta manera, el doctor Julian De Silva, cirurgià estètic de Londres, ha determinat que Page posseeix un dels rostres més atractius de forma clàssica, segons mostra la proporció facial.

Per a l’especialista en medicina estètica, sens dubte, l’actor britànic ocupa el primer lloc pel seu equilibrat rostre, la seva expressiva mirada i la posició espaiada entre els seus ulls.

Però, ¿com va arribar el doctor al resultat dels rostres perfectes? El professional va utilitzar tècniques recents de mapatge informatitzat i va revelar que els mètodes altament tècnics permeten resoldre alguns dels misteris del que fa a algú físicament atractiu i que resulten útils en el moment de planificar la cirurgia dels pacients.

Notícies relacionades

Segons aquesta enquesta, difosa pel diari britànic ‘Metro’, en el ‘top 10’ hi figuren: Chris Hemsworth, amb un 93,53%; Michael B. Jordan, protagonista de ‘Creed’, amb un 93,46%; el cantant Harry Styles (92,30%); el futbolista anglès Jude Bellingham (92,22%); Robert Pattison (92,15%); Chris Evans (91,92%); George Clooney (89,91%), Henry Golding (87,98%), i Dwayne Johnson (86,07%).

Per a De Silva, la versió femenina, l’encapçala l’actriu britànica Jodie Comer, que ha resultat ser la dona més bonica, segons la ciència.

Temes:

Famosos