Moda

Joana Sanz, dona de Dani Alves, torna «pletòrica» a la passarel·la

Sota un núvol de flaixos, la canària ha desfilat a la passarel·la madrilenya per a la firma Lola Casademunt by Maite

Joana Sanz, dona de Dani Alves, torna «pletòrica» a la passarel·la
1
Es llegeix en minuts

La model Joana Sanz ha desfilat aquest dissabte en la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, la seva primera feina després de l’ingrés en presó preventiva del seu marit, el futbolista Dani Alves, per violar presumptament una jove en una discoteca de Barcelona.

Sota un núvol de flaixos, la canària ha desfilat a la passarel·la madrilenya per a la firma Lola Casademunt by Maite mentre està pendent la llibertat provisional del seu marit.

«Soc feliç, estic pletòrica, em trobo bé», ha dit la model després de desfilar molt somrient a la passarel·la.

Joana Sanz, de 29 anys, que està vivint un dels moments més durs de la seva vida després de la mort de la seva mare el gener passat, ha trepitjat la passarel·la molt seriosa, però al sentir els aplaudiments del públic, ho ha agraït amb un gran somriure.

Joana Sanz, en una primera sortida ha lluït un conjunt verd amb sobrefaldilla amb estampat de lleopard. En la segona, ha mostrat un vestit blau «klein».

La model canària establerta a Barcelona va començar a despuntar en el món de la moda als 17 anys, després de participar en el concurs Super Model of the World.

El creixement de la seva carrera va ser espectacular i el 2015 va guanyar el premi a Model Revelació en la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid.

Joana Sanz ha desfilat per a molts dissenyadors nacionals i internacionals, entre els quals Zuhair Murah, a més de ser la imatge de marques rellevants de la indústria tèxtil com Lanvin.

Notícies relacionades

Dijous passat, la fiscalia va demanar a l’Audiència de Barcelona que mantingui a la presó l’exjugador del Barça Dani Alves esgrimint els múltiples indicis que, segons la seva opinió, li incriminen, entre els quals les proves de l’ADN, mentre la defensa del futbolista ha tornat a qüestionar la versió de la víctima.

Alves és en presó provisional, sense fiança, des del 20 de gener per ordre de la titular del Jutjat d’Instrucció número 15 de Barcelona, que va considerar que el risc que el futbolista fugi és alt, pels recursos econòmics que disposa i perquè no hi ha conveni d’extradició entre el Brasil, el seu país d’origen, i Espanya.