Binomi perfecte

Un ritual per al benestar del cos i la ment

  • El centre O3 Termal de Barcelona presenta un nou tractament corporal que uneix relaxació i bellesa

Un ritual per al benestar del cos i la ment
1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

O3 Termal, el centre de bellesa de Barcelona, ens avancen el seu nou ritual corporal per preparar la pell per a la primavera. El tractament compta amb tres fases, inclou un píling corporal amb sals del mar Mort, una hidratació i un massatge emodiafragmàtic 

En una cabina perfumada amb essències afustades i llum tènue de les espelmes, es realitza un píling corporal amb sals del mar Mort (30 minuts), reconegudes pel seu alt efecte ‘detox’, i el seu poder d’hidratació integral de tot el cos (30 minuts).

Després d’aquesta hora prèvia, el tractament finalitza amb un massatge emodiafragmàtic a la zona abdominal. ¿Què aconseguim? Una pell renovada, lluminosa i suau; i també desbloquejar totes les emocions i tensions que se’ns acumulen a la zona.

«La unió de bellesa i relaxació és clau a l’hora d’aconseguir resultats», comenta Paola Palacios, responsable d’O3 Termal. 

Notícies relacionades

El massatge emodiafragmàtic sorgeix del concepte de bellesa integral d’O3 Termal. La bellesa com una cosa més enllà de tenir la pell cuidada: també com a equilibri emocional i el seu reflex de manera positiva afavoreix tant el nostre cos com la nostra ment.

Entre els beneficis d’aquest massatge per al benestar, cos i ment, en primer lloc, es pot destacar la relaxació i la sensació de lleugeresa. També facilita el drenatge del colon, cosa que incideix positivament en el nostre ritme intestinal, així com ajuda que flueixin totes les emocions i que desaparegui aquesta sensació de tenir una pressió a la zona superior de l’abdomen i el cor.

Temes:

Tendències