Menjar sa

Mantingues el teu pes saludable també per Nadal

  • PronoKal proposa una sèrie de trucs per cuidar-te durant aquestes festes sense renunciar als petits plaers nadalencs

Mantingues el teu pes saludable també per Nadal
1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Durant les festes de Nadal se sol menjar i beure més del normal, això fa que canviïn els nostres hàbits alimentaris i cometem alguns excessos.

Notícies relacionades

Per això, és important saber mantenir un estil de vida saludable durant aquests dies i, així, evitar agafar alguns quilos de més.

Amb aquest objectiu, PronoKal, expert en tractaments de pèrdua de pes des de fa més de 16 anys, proposa una sèrie de consells per continuar disfrutant d’unes dates tan especials.

  1. El consell principal és planificar bé els menjars. Els dies que tinguem programats menjars o sopars que sabem que seran abundants, és important moderar la resta dels menjars que fem, sense saltar-nos-en cap. Al contrari, menjaràs molt menys si fas les cinc ingestes al dia. 

  2. Elegir bé el que menjarem i tenir en compte la qualitat del que mengem és molt important, apostant per greixos saludables i deixant de banda els processats. Evitar les postres, la gran majoria riques en sucre, i substituir-les per fruita o xocolata negra també és un ‘must’.

  3. Augmentar l’activitat física. Com sabem que menjarem una mica més aquests dies, una opció seria fer una mica més d’exercici físic. Així, tot i que entrin més calories de l’habitual, les gastarem i cremarem durant l’exercici.

  4. Moderar el consum d’alcohol, ja que pot augmentar l’ingrés calòric del dia. És important triar begudes sense sucres i, com a excepció, 2-3 copes de vi o cava durant menjars o sopars assenyalats. Es pot afegir gel a la copa perquè rendeixi més el seu contingut.

  5. Finalment, és important mantenir-te sempre ben hidratat, ja que així controlaràs millor la gana i evitaràs que el teu cos es ressenti dels canvis sobtats en la teva alimentació habitual, una cosa molt pròpia d’aquesta època.

Temes:

Nadal Dietes