TRIPLE ACCIÓ

El protector solar que la teva cara necessita aquest estiu

  • Ladival ProRepair Fotoliasa 50+ protegeix i repara el mal causat pel sol

  • Es tracta d’un complex antioxidant que actua en totes les capes de la pell i potencia els mecanismes de defensa naturals de reparació de l’ADN

El protector solar que la teva cara necessita aquest estiu
1
Es llegeix en minuts

Entre els fotoprotectors més avançats tecnològicament del mercat destaca Ladival ProRepair Fotoliasa 50+, un protector complet davant la radiació UV-A, UV-B, IR-A, visible i llum blava, que repara el mal causat pel sol actuant en totes les capes de la pell i potenciant els mecanismes de defensa naturals de reparació de l’ADN.

La seva fórmula amb triple protecció solar (UV-B, UV-A i IR-A) presenta una textura molt fluida, que s’absorbeix molt ràpid. És un complex antioxidant que ha demostrat mitjançant estudis ‘in vivo’ protegir davant la llum visible i blava, a més de reduir la peroxidació lipídica, enfortint així la funció barrera, i Fotoliasa, un enzim extret de l’alga verdablavosa Anacystis nidulans, que és capaç de reparar fins al 45% dels danys produïts en l’ADN.

Notícies relacionades

La pell s’enfronta diàriament a agents externs que poden exercir un efecte nociu. Entre aquests agents destaca la radiació solar, però també altres de menys coneguts com les radiacions wifi i la llum blava que emeten les pantalles dels dispositius electrònics. Aquestes radiacions produeixen radicals lliures a la pell, el que accelera la seva oxidació i fotoenvelliment. Aquest fet explica la necessitat de protegir-se durant cada dia de l’any, no només a l’estiu.