AVANTGUARDA I TECNOLOGIA

¿Com podeu aconseguir una depilació fàcil i efectiva sense sortir de casa?

Et presentem diferents mètodes perquè triïs el que millor s'adapti a les teves necessitats

zentauroepp53007806 gente200402181313

zentauroepp53007806 gente200402181313

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Aquests dies de quarantena per la crisi pandèmica, podeu traslladar el saló de bellesa a casa vostra. En qüestió de depilació, només heu d’elegir l’opció que millor vagi al tipus de pell i decidir que el resultat sigui permanent o no... Per a això, Braun et proposa diferents mètodes que s’adaptaran a les teves necessitats.

1– Fotodepilació: Esteu a temps de reprendre les vostres sessions de depilació gràcies a la llum per pulsacions. És un sistema amb què les pulsacions de llum arriben fins a l’arrel del pèl i fan que es debiliti, fins que, després de diverses sessions, no creixen més pèls. La nostra favorita és la Silk-expert Pro 5 de Braun, coneguda comunament com IPL. És molt fàcil d’utilitzar, és apta per a totes les zones del cos i es noten els resultats amb tan sols quatre sessions. I a més, no fa mal.

2– Depilació elèctrica: És l’opció més triada per aquelles que encara no s’atreveixen amb la fotodepilació. És una alternativa molt ràpida i fàcil d’utilitzar, que et permet eliminar fins al pèl més curt i de soca-rel que ni la cera és capaç d’arribar. Malgrat que no és un mètode definitiu, els seus resultats poden durar fins a quatre setmanes. Si creieu que fa mal, tranquil·les, si la utilitzeu amb regularitat resulta gairebé indolora. La nostra recomanació és la Silk-epil 9 de Braun, es pot utilitzar sota la dutxa, amb aigua temperada, que ajudarà a reduir les molèsties, ja que s’alliberen endorfines i actua com a analgèsic natural del nostre cos.

3– Maquineta: És, sens dubte, el mètode més fàcil, ràpid i indolor. Però cal anar amb compte, perquè al mercat hi ha molts tipus de maquinetes... No val qualsevol, hem de cuidar la nostra pell i per això és necessari que n’escollim una que no li faci mal i la irriti tan poc com sigui possible. Aquí també hi trobem varietat: recarregables, d’un sol ús o amb barretes de gel, per això és important tenir clar què és el que estem buscant. Una opció és Venus de Gillette, compta amb tota una gamma de productes per a totes les necessitats i per a qualsevol moment, però, sens dubte, el millor de triar aquesta opció és que estaràs a punt en 5 minuts.

Referent a la depilació facial, cal tenir en compte que el rostre és molt més sensible que qualsevol altra zona del cos, però no per això cal descuidar-lo, sinó al contrari, cal anar més amb compte i, el més

Notícies relacionades

important, utilitzar la màquina depilatòria adequada. En aquest cas, us aconsellem la Facespa Pro de Braun. Elimina el pèl facial de soca-rel d’una manera precisa i delicada i alhora, gràcies a tots els seus accessoris, neteja la pell en profunditat.