CURA DIÀRIA

Una bona higiene de les mans

Eucerin proposa una sèrie de productes per netejar, hidratar i protegir la pell de les mans

zentauroepp52723241 gente200310201612

zentauroepp52723241 gente200310201612 / Kongsky

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

Eucerin, la marca especialitzada de farmàcia, que fa més d’un segle que innova en la cura de la pell, en plena propagació global del coronavirus, recorda la importància de la higiene i cura de les mans. Segons els especialistes de la companyia alemanya: «El rentat freqüent de les mans, els canvis de temperatura i l’exposició als elements del medi són només algunes de les causes més usuals per les quals les mans es tornen sensibles i seques».

Per aquesta raó, la firma proposa una sèrie de productes per cobrir les diferents necessitats de les mans, sotmesa a contínues agressions. En primer lloc destaca pH5 Oleogel de mans, gel  de neteja i protecció per a una higiene minuciosa i protectora de les mans sensibles, seques i esquerdades. A més protegeix la pell davant la irritació i ajuda a prevenir la reaparició d’esquerdes i rugositats. Resulta ideal per a mans sotmeses a rentats molt freqüents. Aquest netejador suau exempt de sabó alcalí i ric en oli d’alvocat, s’ha d’aclarir posteriorment amb aigua abundant.

Després d’aplicacar-lo, s’aconsella utilitzar la crema de mans pH5 que regenera i activa les defenses a través d’una hidratació i protecció duradores (7,85 euros).

Notícies relacionades

En el cas d’unes mans molt seques i rugoses, la firma dermocosmètica recomana UreaRepair PLUS, una crema amb un 5% d’urea i ceramides, que aporten un alleujament immediat i calma, tersa i suavitza la pell.  (8,65 euros). 

Finalment, si la pell de les mans està envermellida, seca, irritada i amb picor, s’aconsella tractar-la amb AtopiControl Crema de mans (8,65 euros).