Lady Gaga i Tony Bennett anuncien el Nadal per a H&M

La parella protagonitza la campanya de la firma en què interpreta el tema 'Don't Mean A Thing'

Lady Gaga i Tony Bennett anuncien el Nadal per a H&M.

Lady Gaga i Tony Bennett anuncien el Nadal per a H&M.

1
Es llegeix en minuts

Per a Lady Gaga Tony Bennett ja ha arribat la Nadal, o almenys així ho anuncien en la seva campanya per a H&M. La firma sueca ha presentat l'explosiva parella que protagonitza la campanya nadalenca de la firma en què interpretaran el tema 'Don’t Mean A Thing', del seu últim àlbum en comú.

Notícies relacionades

El 25 de novembre ha estat la data escollida per estrenar oficialment l'anunci (versió completa en hm.com). Però aquest duo musical no estarà sols a l'espot, ja que supermodels de la talla de Joan Smalls, Sasha Pivovarova i Charlotte Carey, acompanyaran els cantants amb espectaculars propostes amb esperit nadalenc com vestits en vermell, jerseis 'oversize' i una varietat de dissenys esquitxats en plata i or.

Durant lè́poca nadalenca H&M recaptar fons per a CARE, una organizació humanitària que ajuda dones i nenes amb pocs recursos per acabar amb la pobresa mundial. H&M venddrà un paquet exclusiu d'etiquetes de regal en totes les seves botigues i per cada paquet venut H&M Conscious Foundation donarà el doble del preu de venda a CARE.

Temes:

Tony Bennett H&M