Lady Gaga es converteix en un clon de Donatella Versace

L'estrella pop, nova imatge de la firma italiana

Lady Gaga, nova imatge de la firma Versace.

Lady Gaga, nova imatge de la firma Versace.

1
Es llegeix en minuts

Després de dedicar-li una cançó a la seva amiga Donatella Versace, Lady Gaga s'ha convertit en la nova imatge de la firma i alhora en un clon de la dissenyadora italiana. Les primeres imatges que han sortit a la llum recorden la mateixa Donatella, això sí, molt més jove. Amb la seva característica i immòbil melena rossa i un parell de vestits de la firma, l'estrella pop sorprèn pel seu posat pudorós i elegant.

'Donatella' és el títol de la peça en què la cantant es va inspirar en la figura de la popular creadora: "La cançó és un tema molt pop i superdivertit amb alguns tocs electrònics que li vam donar Zeed (productor musical) i jo. La lletra parla de ser una dona exempta de pors que no fa atenció al que puguin dir d'ella, que has d'estar orgullosa de ser qui ets i de tirar endavant malgrat els obstacles", va declarar l'artista a JustJared.com.

Notícies relacionades

Davant el privilegi que una artista de la talla de Lady Gaga hagi compost una cançó, Donatella va voler expressar el seu agraïment amb unes paraules que va escriure a la web JustJared: "M'agradaria agrair a Gaga la seva genialitat, la creativitat, l'increïble talent i l'actitud desvergonyida amb el món. Em sento molt orgullosa de ser amiga seva i, per descomptat, ¡adoro la cançó!".

Sembla que a la dissenyadora li ha agradat la cançó, malgrat que la lletra diu: "Donatella, potser és una bruixa, potser està massa prima, potser és massa rica, o potser es mostra massa. Però potser és que és brillant, intel·ligent, forta, potser el cert és que ho és tot, potser és que és Donatella", sentencia.