En col·laboració amb

Oci

Comença la nova temporada de l'Espai de Joc 0-99

Tornarà a obrir les portes cada dissabte i diumenge, de 10:00 a 14:00h, per convertir l'espai públic en un lloc de trobada, convivència i joc.

Espai de Joc 0-99, a la Clariana del parc de las Glòries.

Espai de Joc 0-99, a la Clariana del parc de las Glòries. / Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

L'Espai de Joc 0-99 reobrirà les seves portes tots els dissabtes i diumenges de l'any, de 10:00 a 14:00 h.

Es tracta d'un quiosc lúdic situat a la Clariana del parc de les Glòries que presta material recreatiu i jocs de taula. 150 metres quadrats equipats amb taules, cadires, para-sols i racons perquè els veïns puguin jugar a l'aire lliure.

La iniciativa està inspirada en la Ludoteca a l'aire lliure de París i busca estimular l'oci compartit, col·laboratiu i intergeneracional per reforçar l'aposta de Barcelona com a "ciutat jugable i educadora".

Compta amb propostes per a totes les edats, des dels grans clàssics fins a les últimes novetats: jocs tradicionals, jocs de tot el món, jocs gegants, jocs de fusta, jocs de construcció, habilitat i moviment; a més de moltes altres activitats organitzades pel personal dinamitzador, que orienta, acompanya, explica i crea ambient de joc per a totes les edats, afavorint la diversió intergeneracional i intercultural.

Notícies relacionades

Amb una mirada comunitària, el nou Espai de Joc 0-99 també s'ofereix a les entitats, escoles, casals, esplais i caus de la ciutat. El servei busca recuperar l'espai públic com a lloc de trobada i convivència, crear un punt d'atracció de vida comunitària i oferir una alternativa a les pantalles en clau d'oci saludable.

Més informació a https://ajuntament.barcelona.cat/educacio/ca/espai-de-joc-0-99