En col·laboració amb

Esport femení

Obert el termini per presentar candidatures per al XVII Premi Dona i Esport

Els guardons reconeixen la tasca de les esportistes i les entitats referents en l’àmbit esportiu femení

La convocatòria sadreça tant a esportistes com a clubs, entitats i associacions, i el període dinscripció romandrà obert fins al 24 dabril.

La convocatòria sadreça tant a esportistes com a clubs, entitats i associacions, i el període dinscripció romandrà obert fins al 24 dabril. / Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Ja s'ha obert el termini per presentar candidatures al XVII Premi Dona i Esport, un guardó que es lliura des de l’any 2006 i que reconeix la tasca de dones i entitats referents en l’àmbit esportiu femení en cinc modalitats. 

Les candidatures a qualsevol de les modalitats del Premi Dona i Esport es podran proposar a títol personal o bé per mitjà d’altres persones físiques o jurídiques, i el període d’inscripcions romandrà obert fins al 24 d’abril.

La convocatòria s’adreça tant a esportistes com a clubs, entitats i associacions que destaquin per l’excel·ència individual o col·lectiva a l’hora d’impulsar la difusió i la promoció de l’esport femení, la visibilització de les dones en l’esport i la igualtat d’oportunitats.

Les cinc modalitats, que compten amb una dotació de 3.000 euros, són les següents:

- Premi Mireia Tapiador a la Promoció de l’Esport: premia la tasca de difusió i promoció de l’esport femení. 

- Premi a la Dona Esportista: reconeix la trajectòria esportiva, la repercussió social i l’aportació al món de l’esport. 

- Premi al Mitjà de Comunicació: destaca la tasca de promoció i difusió de fets, activitats i èxits relacionats amb les dones i l’esport. 

Notícies relacionades

- Premi al Club Esportiu: reconeix la tasca de promoció de l’esport femení, la consecució de fites esportives i la implementació de plans d’igualtat. 

- Premi a la Dona Dirigent Esportiva: premia la tasca professional feta en càrrecs directius o de gestió.