En col·laboració amb

Mobilitat sostenible

Obre el primer tram del nou carril bici de Via Laietana

La via pedalable forma part de la transformació urbanística del carrer

La segona part recorrerà des de la plaça d’Antoni Maura fins a la plaça d’Idrissa Diallo

Obre el primer tram del nou carril bici de Via Laietana

Ayuntamiento de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

El nou carril bici de Via Laietana, que és unidireccional, està segregat a la calçada en el costat Besòs i té sentit ascendent, recorre el carrer entre la plaça Antoni Maura i la plaça d’Urquinaona, on connecta amb la xarxa ciclista de la ciutat.

La via pedalable forma part de la transformació urbanística del carrer per prioritzar la mobilitat sostenible, millorar la connexió entre barris i afavorir el comerç local. L’actuació ja es troba en la segona fase, que inclou el tram des de la plaça d’Antoni Maura fins a la plaça d’Idrissa Diallo.

El nou carril bici de Via Laietana /

Ajuntament de Barcelona

Plaça Urquinaona, on tot conflueix

Notícies relacionades

A la plaça d’Urquinaona, el nou carril es connecta amb tres noves vies pedalables més que ja estan obertes. Una d’elles és unidireccional en sentit Besòs i es troba en el costat esquerre de la calçada del costat de mar de la plaça. Una altra, també d’una sola direcció, va en sentit Llobregat i està ubicada en el costat esquerre de la calçada central de la plaça.

Finalment, hi ha un altre carril bidireccional ubicat entre la ronda de Sant Pere i Via Laietana. A més, el nou carril també connecta amb els dels carrers de Pau Claris, Roger de Flor i la ronda de Sant Pere.