En col·laboració amb

Oci a l’aire lliure

El Dissabte Blau celebra la transformació del Port Olímpic

El Dissabte Blau celebra la transformació del Port Olímpic
1
Es llegeix en minuts

El 30 de setembre, la segona edició del Dissabte Blau celebrarà la inauguració del nou accés del moll de Mestral, que millorarà l’accessibilitat general al port i la connexió amb la Vila Olímpica.

De 10.00 a 14.00 hores el moll de Mestral, al Port Olímpic, s’omplirà de música, jocs i tallers per atraure la ciutadania i fer que es retrobi amb aquest espai, ara transformat.

S’oferiran dos espectacles. El primer, a les 10.00 hores, el presenta el grup Sound de Secà: ‘Possê’ és una proposta itinerant plena de ritme que reivindica el carrer i l’espai públic com a espai de convivència i que fusiona la percussió amb la dansa, el teatre i la veu. Justament, els artistes proposaran al públic iniciar un recorregut des del passeig Marítim fins a l’interior del Port Olímpic a través del nou accés del moll de Mestral.

Notícies relacionades

El segon, a partir de les 12.30 hores, serà a càrrec de Lali BeGood, que representarà un espectacle per a nens i adults amb lletres intel·ligents i històries quotidianes plenes de ritme, humor i valors educatius.

Entre els dos espectacles, de 11.00 a 12.30 hores, s’organitzaran diversos tallers pedagògics i divulgatius, un circuit d’agilitat i una gran diversitat de jocs tradicionals: pilotes cangur, jocs de punteria, sacs, xanques, patinets, ‘hula-hoops’, diàbolos...