En col·laboració amb

Diversió urbana

El barri del Besòs i el Maresme estrena superàrea de joc infantil

Situada al carrer d’Alfons el Magnànim, aquest espai únic i singular dedicat als nens se suma a l’altra superàrea de joc infantil del districte de Sant Martí, situada al parc de les Glòries

El barri del Besòs i el Maresme estrena superàrea de joc infantil
1
Es llegeix en minuts

Des d’aquest mes d’agost, el veïnat de Sant Martí disposa d’un nou espai de joc molt especial. Es tracta de la superàrea de joc infantil, situada al carrer d’Alfons el Magnànim, entre els carrers de Cristóbal de Moura i Mogent.

Compta amb un element de joc únic a la ciutat. Es tracta de dues torres de 6 i 5 metres de les quals surten dos tobogans en forma d’espiral. A més, aquesta gran estructura inclou l’accessibilitat per mitjà de plataformes de transferència i escales específiques perquè el nombre màxim de nens en pugui disfrutar.

L’espai té altres elements de joc poc comuns, com ara un gronxador col·laboratiu de corda, un giratori a cota zero i un llit elàstic. També compta amb un sorral amb taula-sorral, més sorrals i cintes d’equilibris. A més, hi ha múltiples espais d’estada a tot l’entorn i dues àrees verdes.

La segona superàrea de Sant Martí

Aquesta nova àrea se suma a la superàrea de joc del parc de les Glòries. A més, a la ciutat n’hi ha quatre més, establertes al parc d’Antoni Santiburcio i el pop del parc de la Pegaso a Sant Andreu, la balena del parc central de Nou Barris i l’oreneta dels jardins de la Indústria a l’Eixample.

Notícies relacionades

«Barcelona compta amb més de 900 àrees de joc infantil. De totes aquestes, les més ben valorades per les famílies i els nens són les noves superàrees. De fet, exerceixen de pol d’atracció de les famílies de tot el territori, ja que el 17% de les persones que les visiten no són del barri.

Aquest projecte forma part de l’objectiu d’avançar cap a una ciutat on es pugui jugar i més amable per als nens i les nenes, que situï el joc i l’activitat física a l’aire lliure entre les polítiques essencials per fer una ciutat més habitable i amb més qualitat de vida, incorporant-hi criteris d’accessibilitat i d’inclusió.