En col·laboració amb

Via pública

Afectacions entorn de la plaça del Cinc d’Oros per actuacions de pavimentació

Afectacions entorn de la plaça del Cinc d’Oros per actuacions de pavimentació
2
Es llegeix en minuts

Durant l’estiu, amb la disminució del trànsit rodat a la ciutat, s’aprofita per programar intervencions de pavimentació per millorar la seguretat viària a les calçades. Entre el 27 de juliol i el 7 d’agost tindran lloc al voltant de la plaça del Cinc d’Oros unes obres de pavimentació que provocaran afectacions a la mobilitat a la confluència entre l’avinguda Diagonal i el passeig de Gràcia, als jardins de Salvador Espriu i al carrer de Còrsega.

El diumenge 30 de juliol les obres afectaran la circulació del tronc central i lateral mar de l’avinguda Diagonal en sentit Besòs i els dos sentits de circulació del passeig de Gràcia. La circulació es desviarà per l’altre lateral amb un carril de circulació per sentit.

A l’encreuament de l’avinguda Diagonal amb el carrer de Balmes, en sentit Besòs, es tallarà l’accés al lateral mar de l’avinguda Diagonal, i es deixarà pas exclusiu per a veïnat i serveis. El lateral mar de l’avinguda Diagonal a l’altura de la rambla de Catalunya quedarà tallat i en atzucac amb accés exclusiu de veïnat i serveis. I el mateix passarà al tram del passeig de Gràcia amb el carrer de Rosselló en sentit ascendent, que quedarà en atzucac al seu tram fins a la plaça del Cinc d’Oros. La circulació es desviarà pels carrers de Rosselló, Roger de Llúria i Còrsega.

A més, hi haurà desviacions específiques per al carril bici, que, en sentit Besòs, quedarà tallat pel costat Llobregat de la plaça del Cinc d’Oros. Les bicicletes s’hauran de desviar per la vorera al costat del mar i caldrà baixar de la bicicleta en aquest tram compartit amb vianants.

Aquestes actuacions també afectaran les línies 22 i 24 d’autobús que circulen pel passeig de Gràcia i que es desviaran igual que la resta de vehicles. A més, estaran fora de servei les parades del passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal (218) i del passeig de Gràcia amb Rosselló (1144).

El diumenge 6 d’agost hi haurà talls a l’avinguda Diagonal en direcció Llobregat i en els dos sentits de circulació dels jardins de Salvador Espriu i en el sentit Llobregat del carrer de Còrsega. La circulació es desviarà pel costat mar de la plaça amb un carril de circulació per sentit.

A més, es produirà un tall complet del carrer de Còrsega a l’altura del carrer de Pau Claris amb desviació pels carrers de Provença o Mallorca i Aribau. Les dues calçades laterals dels jardins de Salvador Espriu quedaran sense sortida, amb accés exclusiu per a veïnat i serveis, que podran sortir en direcció Gran de Gràcia.

Notícies relacionades

Quant al carril bici en sentit Llobregat, quedarà tallat pel costat Besòs de la plaça del Cinc d’Oros. Les bicicletes s’hauran de desviar per la vorera i caldrà baixar de la bicicleta en aquest tram compartit amb vianants.

Respecte a les línies de bus, es veurà alterat el recorregut de les línies V17, 22 i 24. La parada al carrer de Còrsega es mantindrà fora de servei durant tot el 6 de juliol.