En col·laboració amb

Infraestructures

La recollida selectiva es reimplanta a l’eix de Consell de Cent

Es recol·locaran gradualment els contenidors que es van retirar per executar les obres d’aquest carrer

La recollida selectiva es reimplanta a l’eix de Consell de Cent
1
Es llegeix en minuts

Durant els mesos de juliol, setembre i octubre es col·locaran els contenidors que es van retirar per executar les obres de l’eix de Consell de Cent. El procés es realitzarà de manera gradual, en quatre fases de cinc carrers cadascuna.

El tram entre els carrers de Vilamarí i del Comte Borrell és el primer en el qual es col·locaran de nou els contenidors que, com és habitual, es van retirar durant les obres a l’eix de Consell de Cent. S’instal·laran 15 contenidors de recollida selectiva i 14 de rebuig. Amb els contenidors d’orgànica dels carrers transversals, que ja hi eren durant els treballs, es recupera la capacitat anterior a les obres.

Informació i seguiment

Notícies relacionades

Un equip de vuit persones acompanyarà la ciutadania en el canvi de rutines i informarà el veïnat del nou funcionament. També realitzarà un seguiment exhaustiu dels possibles desajustos que detectin els equips de neteja i la ciutadania. Els informadors de carrer intervindran en cada fase: es desplegaran la setmana abans i es mantindran uns dies amb tasques informatives i de monitoratge.

A mitjans de setembre s’iniciarà la segona fase, de Comte Borrell a Aribau. El tercer tram serà entre Aribau i Pau Claris, i l’últim, entre Pau Claris i el passeig de Sant Joan. Es preveu que la reposició total dels contenidors acabi a mitjans d’octubre.

Temes:

Barcelona