En col·laboració amb

Joventut

Itineraris acadèmics amb In-forma’t

Del 23 de gener al 10 de març del 2023 torna aquest esdeveniment, amb seixanta activitats gratuïtes i el propòsit de donar a conèixer les opcions formatives per ajudar els i les joves a fer realitat els seus objectius acadèmics i professionals

Itineraris acadèmics amb In-forma’t
1
Es llegeix en minuts

Del 23 de gener al 10 de març del 2023 torna In-forma’t, amb seixanta activitats gratuïtes i el propòsit de donar a conèixer les opcions formatives per ajudar els i les joves a fer realitat els seus objectius acadèmics i professionals.

La quinzena edició d’In-forma’t oferirà nombroses novetats, amb quatre blocs adaptats als i les joves, amb els quals es preguntaran «¿Qui soc i què m’agrada?», «¿Quins camins puc escollir?», «¿Quina oferta hi ha?» i «¿És com m’ho imagino?».

El primer eix els ajudarà a definir els seus interessos, les seves motivacions i les seves aptituds a través de tallers i dinàmiques d’autoconeixement i descobriment del perfil acadèmic i professional. El segon bloc aprofundeix en els itineraris acadèmics, amb xerrades sobre les diferents vies d’accés i els requisits per arribar als objectius acadèmics. L’eix sobre l’oferta aborda la formació reglada i no reglada amb xerrades a càrrec de personal docent per donar a conèixer els diferents estudis que es poden escollir. I l’últim bloc permet als joves trobar-se amb estudiants i professionals per descobrir les opcions formatives a través dels seus iguals amb una mirada pròxima, així com visitar empreses i entitats per resoldre dubtes. Per assistir a les activitats cal inscriure’s a la web barcelona.cat/informat.

Notícies relacionades

In-forma’t és una campanya del Departament de Juventut liderada pel Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) i els serveis infoJOVE de Barcelona, dos serveis juvenils que ofereixen durant tot l’any atenció experta i comprensible.

A més, a la quinzena edició col·laboren en la campanya el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), la Fundació BCN Formació Professional, el Convent de Barcelona Activa, el Servei per a Adolescents i Famílies (SAIF) –format pels punts Aquí t’escoltem i el Centre per a Famílies amb Adolescents–, i universitats i centres educatius de Barcelona.