S'HAVIA ESCAPAT D'UN PARC NACIONAL

Un rinoceront terroritza una localitat del Nepal

L'animal ha causat la mort a una persona i ferides a sis

Un rinoceront terroritza una localitat del Nepal. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Un rinoceront salvatge, que segons sembla procedeix del parc nacional Chitwan, ha terroritzat aquest dilluns els veïns de la localitat de Hetauda, a uns 80 quilòmetres de Kàtmandu, capital de Nepal. L'animal ha entrat al galop al municipi, d'uns 135.000 habitants, i en el seu recorregut ha matat una dona de 61 anys i ha causat ferides a sis persones, segons ha informat el portaveu del Govern, Ram Prasad Thapaliya. 

L'animal ha entrat primer en un mercat, on hi havia la dona que ha mort, i després ha passat per diversos carrers de la ciutat.

Notícies relacionades

Els intents dels veïns d'espantar el rinoceront fent sonar els clàxons dels vehicles o tocant tambors han resultat inútils. L'animal ha seguit corrent per la ciutat, perseguit per equips d'homes amb armes per disparar tranquil·litzants i intentar portar-lo de nou al bosc.

Hetauda és un municipi pròxim a zones forestals. És habitual que els rinoceronts penetrin en aquests municipis, especialment durant l'hivern i en època de sequera. Solen destrossar collites i a vegades ataquen els humans. Al Nepal hi ha 534 rinoceronts censats, dels quals 503 viuen al parc nacional Chitwan.

Temes:

Nepal