A l’R1 de Rodalies

Detenen un home que va entrar en un tren a Mataró brandint una destral

Detenen un home que va entrar en un tren a Mataró brandint una destral

SERGI CONESA

1
Es llegeix en minuts
ACN

La policia local de Sant Pol de Mar (Maresme), en col·laboració amb la de Canet de Mar i els Mossos d’Esquadra, va detenir aquest dimecres un home que va pujar a un tren de la línia R1 de Rodalies en estat d’embriaguesa i brandint una destral.

Així ho ha explicat l’Ajuntament de Sant Pol de Mar a través del seu compte de Twitter, i han confirmat fonts policials a l’Agència Catalana de Notícies (ACN). El detingut, de 34 anys i nacionalitat espanyola, va pujar al tren a l’estació de Mataró, en sentit Calella. Es va passejar pels vagons colpejant el mobiliari del tren amb la destral. La sala operativa de Mossos va alertar les policies locals a les 14.50 h, que van destinar diversos efectius a la parada de Sant Pol per interceptar el comboi.

Ja a l’estació, un sergent de Canet i diversos agents de Sant Pol van demanar al maquinista que bloquegés les portes del tren per evitar que l’home fugís. Al localitzar-lo, van confirmar que estava sota els efectes de l’alcohol però que no portava la destral, ja que l’havia llançat en una paperera del mateix vagó.

La policia va reduir fàcilment l’home, que no va oposar resistència, i el van emmanillar per registrar-lo i comprovar que no portava més armes a sobre. Tot seguit, els Mossos, que es van personar també a l’estació, es van emportar el detingut a comissaria.

Notícies relacionades

Fonts policials han detallat a l’ACN que tres testimonis han relatat que l’home brandia la destral mentre es passejava pel tren amb actitud intimidatòria. Això va generar, expliquen, «pànic» entre els viatgers, que van alertar la policia. Es preveu que el detingut passi aquest divendres a disposició judicial.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO Mataró