Arrenca des de Mataró la segona etapa de la Volta a Catalunya

• La carrera acabarà a Vallter 2000, 165,4 km després

VOLTA A CATALUNYA

1

Mataró és el punt d’inici de la segona etapa de la Volta a Catalunya, que se celebra aquest dimarts. Es tracta de la setzena vegada que la ciutat acull alguna etapa de la competició, ja sigui com a sortida o arribada. L’última ocasió va coincidir amb el centenari de la Volta, el 2021. Llavors, el camí de la Geganta va viure una arribada a l’esprint, en la qual es va imposar el campió del món, Peter Sagan. Aquesta vegada, no obstant, el camí de la Geganta serà el punt d’inici de l’etapa.

El recorregut de l’etapa seguirà des de la Geganta cap a la plaça Granollers, seguint per l’avinguda del Puig fins a la plaça del camí de Traià. A partir d’allà, la cursa seguirà per la carretera C-1415, deixant enrere el terme municipal. La cita esportiva causarà alteracions en el trànsit normal de la ciutat. En aquest sentit, el consistori ha advertit afectacions per tot el recorregut, que s’estendran des de les 10.30 fins després de les 12.45, hora de la sortida oficial.

Cal recordar que aquesta no serà l’única cita ciclista aquest any a Mataró, ja que el mes d’agost vinent la Vuelta a Espanya també tindrà una etapa amb inici a Mataró.