Bicicleta a les ciutats

Mataró i Sant Cugat premiats per impulsar l’ús diari de la bicicleta

El III Encuentro de la Bicicleta Urbana reconeix la tasca de les administracions públiques en dues categories

Mataró i Sant Cugat premiats per impulsar l’ús diari de la bicicleta

Pepo Herrera

1
Es llegeix en minuts
ACN

Barcelona, Sant Cugat i Mataró han sigut premiats per impulsar l’ús quotidià de la bicicleta.

Set ciutats espanyoles van erigir-se, dijous a la nit, com a guanyadores dels premis Bikefriendly en una gala que es va celebrar a Sevilla, en el marc de la III Encuentro de la Bicicleta Urbana.

Els guardons estan impulsats conjuntament per la Red de Ciudades por la Bicicleta (RCxB), presidida actualment per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i la consultora Bikefriendly Group, especialitzada en cicloturisme i mobilitat activa.

Se celebren cada dos anys i tenen per objectiu reconèixer els esforços de les administracions que impulsen projectes, iniciatives o accions destinats a fomentar l’ús d’aquest transport. Vuit categories

impulsen projectesaccions destinats a fomentar l’ús d’aquest transport. Vuit categoriesEn aquesta tercera edició, es van entregar premis entorn de vuit categories: lideratge institucional, infraestructura ciclista d’àmbit urbà, infraestructura ciclista d’àmbit interurbà, infraestructura d’aparcament, educació, promoció, innovació i acceleració.

L’Ajuntament de Barcelona va guanyar el premi en lideratge i compromís institucional, per l’increment i la millora d’infraestructures, serveis, comunicació i gestió de dades per a la mobilitat amb bicicleta. L’Ajuntament de Mataró, el d’infraestructura ciclista d’àmbit urbà, pel seu projecte ‘Anell ciclista de Mataró’.

Notícies relacionades

Finalment, l’Ajuntament de Sant Cugat va rebre el guardó per infraestructura ciclista d’àmbit urbà, pels seus projectes per connectar el municipi amb els seus nuclis rellevants limítrofs.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró. Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat