Cultura

Cinesa deixarà d’operar als cines de Mataró Parc a partir del novembre

Kinépolis es farà càrrec de les 12 sales i prop de 3.000 butaques del centre comercial mataroní

Cinesa deixarà d’operar als cines de Mataró Parc a partir del novembre

Mataró Parc

1
Es llegeix en minuts
ACN

Cinesa deixarà d’operar el 3 de novembre els cines del Mataró Parc (Maresme) després de més de dues dècades operant al centre comercial mataroní. La falta d’acord per allargar el contracte d’arrendament amb els propietaris del local ha portat Cinesa a prendre aquesta decisió.

Les regnes les prendrà Kinépolis, que es farà càrrec de les 12 sales que té el centre comercial i les prop de 3.000 butaques. En un comunicat, Cinesa ha assegurat que manté el «compromís» amb els treballadors perquè puguin continuar treballant al recinte amb la nova empresa. En el seu defecte, els oferiran traslladar-se a un cine de la companyia, tot i que també afirmen que estaran atents a «noves oportunitats de creixement» a la zona.

Notícies relacionades

A partir de novembre, Kinépolis assegura que vol introduir els seus «conceptes ‘premium’», com per exemple la projecció làser, els seients ‘premium’ i el concepte ‘megacandy’, als dos cines. Amb el de Mataró Parc el nombre de cines de l’empresa ascendeix fins als deu a Espanya, amb 157 sales i prop de 38.000 localitats.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró

Temes:

Cinesa Cine