21 de setembre

Mataró reivindicarà el llegat de Nelson Mandela durant el Dia Internacional de la Pau

El consistori organitzarà una xerrada per homenatjar l’històric expresident sud-africà

Mataró reivindicarà el llegat de Nelson Mandela durant el Dia Internacional de la Pau

JÜRGEN SCHADEBER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) reinvidicará el llegat de Nelson Mandela per commemorar el Dia Internacional de la Pau, que se celebrarà el 21 de setembre.

Per posar en valor la seva figura i els valors de pau i cohesió social pels quals va lluitar, el consistori organitzarà, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, una xerrada que finalitzarà amb un espectacle de música.

La Nau Gaudí és el lloc on se celebrarà aquest acte central, que portarà com a nom «El llegat de Nelson Mandela». La conferència anirà a càrrec del president del Centre Euro Àfrica, Divaika Kiemba Come, i l’ambaixadora de la República de Sud-àfrica a Espanya i Andorra, Sankie Mthembi-Mahanyele.

L’acte, en què participarà la regidora de Cooperació i Desenvolupament, María José Pérez, i l’alcalde, David Bote, es tancarà amb l’espectacle «CabareTango», la veritable història negra del Tango! amb poemes de Mandela i música.

Notícies relacionades

Prèviament, de 12 a 14h, es farà un acte al parc del Palau que porta el títol d’«Espai d’Escolta a Rocafonda-el Palau». Es tracta d’una acció simbòlica al carrer per promoure la convivència, la cultura de la pau i la participació ciutadana. Oferint un espai d’escolta activa, sense judicis, sense respostes, que afavoreixi la interrelació i, en darrer terme, la construcció de comunitat.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró