Festivals

Marina Rossell, Roger Mas i Miquel Gil, protagonistes del Posidònia Fest 2022 de Mataró

Se celebrarà entre l’1 i el 3 de setembre al port de la capital maresmenca

Marina Rossell, Roger Mas i Miquel Gil, protagonistes del Posidònia Fest 2022 de Mataró

Ayuntamiento de Mataró

2
Es llegeix en minuts
EFE

Marina Rossell, Roger Mas, Miquel Gil i Magalí Sare són alguns dels artistes que participaran en la segona edició del Posidònia Fest, que se celebrarà entre l’1 i el 3 de setembre al port de Mataró (el Maresme), segons han informat aquest divendres els organitzadors.

Altres grups i cantants confirmats són Jo Jet i Maria Ribot, Caamaño&Ameixeiras, Golden Embers, Diode i Mama Calypso i els xavals tropicals, que actuaran en dos escenaris, la novetat d’aquesta edició.

Hi haurà un escenari principal i un altre de dedicat exclusivament als artistes de la comarca del Maresme triats d’entre els projectes que s’han presentat a la convocatòria llançada pel festival, en aquest cas, Golden Embers, Diode i Mama Calypso i els xavals tropicals.

La programació

Està previst que el dia 1 de setembre actuïn Golden Embers i, a l’escenari principal, el duo Caamaño&Ameixeiras i el cantautor Roger Mas.

L’endemà serà el torn del duet del Maresme Diode, de Jo Jet i Maria Ribot i de la reconeguda cantant Marina Rossell.

Tancaran el Posidònia Fest els artistes de la comarca Mama Calypso i els xavals tropicals, Magalí Sare i Miquel Gil, exmembre del grup valencià Al Tall, que des de la seva fundació el 1975 va ser pioner de la tradició musical popular d’aquest territori.

D’altra banda, el Posidònia Fest s’ha volgut convertir en la segona edició un espai dedicat a l’art, i ha arribat a un acord amb el festival Revela’t de fotografia analògica contemporània.

Durant els dies que duri l’esdeveniment, hi haurà una exposició fotogràfica a Mataró que servirà de preludi de les exposicions que han organitzat a partir del 9 de setembre i fins al 2 d’octubre a la comarca.

El festival

El Posidònia Fest deu el nom a les 700 hectàrees de posidònies, patrimoni ecològic de Mataró que l’ajuntament i el port s’esforcen a protegir i divulgar, per exemple, mitjançant aquest esdeveniment musical.

El Posidònia Fest neix del segell discogràfic de Mataró, Microscopi, amb el suport del Port de Mataró, l’Ajuntament de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme, i altres patrocinadors i col·laboradors, en especial, entitats de proximitat relacionades amb el medi ambient, com Aigües de Mataró, DO Alella, Hotel Atenea Port, Libera d’Ecoembes, Lot del Maresme, NEM, 9Transport i Pinmat.

Notícies relacionades

Per accedir al festival, que en la primera edició va convocar músics consagrats i nous talents, com Maria del Mar Bonet, Pau Vallvé i Borja Penalba, es pot adquirir una entrada que inclou els tres concerts de la jornada o un abonament per als tres dies que durarà.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró