Violència en l’oci nocturn

La víctima d’una punxada denuncia els porters d’una discoteca de Mataró per omissió de socors

La noia, de 18 anys, assegura que els membres de seguretat Cocoa Mataró no van donar crèdit a la seva versió malgrat haver sigut agredida

La víctima d’una punxada denuncia els porters d’una discoteca de Mataró per omissió de socors

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una jove de 18 anys de Sant Adrià de Besòs va rebre una punxada durant la nit del 29 de juliol a la discoteca de Cocoa Mataró (Maresme), segons informa Mataró TV. Al voltant de les cinc de la matinada, la víctima va notar una punxada a la part anterior del genoll de la seva cama esquerra i al cap de poc temps va començar a trobar-se malament.

Segons la seva mateixa versió, es va adreçar al personal de seguretat de la discoteca per posar-los en coneixement dels fets. Tanmateix, explica que no va rebre cap tipus d’ajuda i és per això que ha decidit denunciar els porters de la discoteca per omissió del deure de socors davant els Mossos d’Esquadra.

La jove va marxar de la discoteca en direcció a l’Hospital de Badalona, on va ser derivada posteriorment a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol per falta de recursos. Allà es va estar ingressada sis hores en què, segons l’informe mèdic, no va presentar alteracions en l’analítica de sang i d’orina efectuades. A més, se li va receptar un fàrmac per evitar una possible infecció d’un virus que pot acabar causant sida.

Els responsables de Cocoa Mataró no faran declaracions de moment i s’han remès al secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona i província, qui previsiblement es pronunciarà respecte a això pròximament

Notícies relacionades

Aquest és el tercer cas de punxades a Mataró en el marc de l’oci nocturn. Durant la mateixa nit, segons informa Mataró TV, dues noies més, una de 16 i una altra de 19 anys, haurien estat víctimes d’una punxada. La primera al Parc Central durant els actes de les Santes i l’altra, també, a la discoteca Cocoa Mataró.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró