Cultura

El TecnoCampus de Mataró estrena la seva primera pel·lícula autoproduïda

Themesis és un llargmetratge realitzat per alumnes i professors del Grau de Mitjans Audiovisuals

El TecnoCampus de Mataró estrena la seva primera pel·lícula autoproduïda

TecnoCampus de Mataró.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus de Mataró (Maresme) estrenarà el pròxim 11 de juliol la seva primera pel·lícula autoproduïda: Themesis. El llargmetratge és una iniciativa que, en el marc del treball de final de grau, neix del curs 2018-19 per part d’estudiants d’últim any del Grau de Mitjans Audiovisuals que també van comptar amb l’ajuda de professors i altres alumnes del centre.

El rodatge es va portar a terme a l’agost i al setembre del 2019 durant 26 dies, en més de 35 localitzacions del Maresme. L’equip humà es va complementar amb estudiants de l’escola EADI Moda, que es van ocupar de l’estilisme dels actors, i amb estudiants de l’escola Thuya de Barcelona, per encarregar-se del maquillatge. En total, a l’equip s’hi van vincular més de 50 persones.

Gran part del finançament es va aconseguir a través d’una campanya de Verkami, en la qual es van recaptar més de 10.000 euros. També hi ha col·laborat la Fundació Tecnocampus i Mataró Art Contemporani, plataforma creada com a projecte cultural públic fruit de la cooperació entre l’Ajuntament de Mataró i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Notícies relacionades

L’estrena serà a l’auditori del TecnoCampus i està previst que també hi assisteixin autoritats locals del Maresme, representants del centre i de diferents col·laboradors i personalitats del sector audiovisual.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró

Temes:

Mataró