Benestar social

Mataró desplega un programa per estrènyer els vincles entre pares i fills

El projecte Gaudim en Família busca reduir la presència de nens i adolescents sols a l’espai públic

Mataró desplega un programa per estrènyer els vincles entre pares i fills

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) ha desplegat un programa per a aquest estiu dirigit a les famílies de Rocafonda i el Palau amb nens a partir de 3 anys que no assisteixin a casals d’estiu ni a altres activitats programades. El projecte Gaudim en Família, que es desenvoluparà del 4 al 15 de juliol, aspira a estrènyer els vincles entre pares i fills per reduir la presència de nens i adolescents sols a l’espai públic.

Les activitats, que es faran de dilluns a divendres de les 10.00 a les 13.00 h, seran caminades a la platja, jocs familiars a l’aire lliure, tallers d’art familiar i de cuina, lectura de contes, gimcana als carrers del barri i dinàmiques teatralitzades en família, entre d’altres.

Les famílies que formin part d’aquesta experiència hauran treballat prèviament amb l’equip de benestar social per comprovar el seu compromís de participació i la seva motivació en aquest procés de millora en les dinàmiques familiars i socials amb la comunitat.

Notícies relacionades

El programa Gaudim en Família té un cost de 2.000 euros i hi participaran tres tècnics de benestar social. El programa forma part del procés de transformació del model de benestar social de Mataró que es va començar a aplicar, el març passat, als barris de Rocafonda i el Palau.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mataró Família