Rodalies

Les obres d’accessibilitat a l’estació d’Ocata reduiran els serveis del Masnou a Mataró els caps de setmana

  • La segona fase de les actuacions començarà el pròxim dissabte, 11 de juny, però no afectarà la circulació entre setmana

abertran41415719 barcelona 26 12 2017  sociedad   v as del tren la mina      190115123702

abertran41415719 barcelona 26 12 2017 sociedad v as del tren la mina 190115123702

1
Es llegeix en minuts
ACN

Renfe iniciarà el pròxim dissabte, 11 de juny, una nova fase de les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació d’Ocata. Durant els caps de setmana, aquests treballs obligaran a circular per la via única al pas per aquesta estació i es limitarà la capacitat operativa del servei de l’R1. Així, entre el Masnou i Mataró (Maresme) hi haurà una oferta de tres trens per hora i sentit, el 75% de la que és habitual.

En canvi, es mantindrà el servei de tres trens per hora i sentit entre l’Hospitalet (Barcelonès) i el Masnou, i de dos per hora i sentit entre Mataró i Blanes/Maçanet. Durant la resta de la setmana es mantindrà la seva oferta habitual. Els trens no pararan a Ocata i un bus llançadora connectarà aquesta estació amb el Masnou.

D’aquesta manera, des del Masnou, els viatgers que habitualment utilitzen l’estació d’Ocata es podran desplaçar en els tres de l’R1 i l’RG1, tant en sentit Barcelona com cap al nord d’aquestes línies.

Notícies relacionades

Per a les obres es disposa d’un pressupost de més de tres milions d’euros i entre les principals actuacions hi ha la construcció d’un vestíbul subterrani i la instal·lació de nous ascensors amb connexió directa entre el vestíbul i l’andana.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró